Make your own free website on Tripod.com

DiGiArT nie maksudnya DiGiTaL ArT . Semua hasil assignment aku dan kawan-kawan aku ... takder la bagus mana pun ... sebab aku pun baru lagi blaja benda-benda nie semua ... aku buat kerja nie semua menggunakan application ADoBE PhOToSHoP , AdOBe IlluStRaToR , GiF AnIMaToR , StUDiO MAx 3D dan memacam lagi la , saper nak komen , dipersilakan ... asalkan membina ... yang tak membina akan disiarkan gak tapi aku akan di EdIt ler skit-skit ... ihiksss ...

Aku buka peluang ... utk penuntut KoLeJ-KoLeJ SwaSTa atau pun UnIveRSiTi TeMPaTaN , kalau nak hantar ArT WoRK , DiGiTaL ArT KoRaNG utk disiarkan bole la hantar kat aku guna email di digi.art@usa.net ... sertakan sekali BiODaTa ( kalau dengan gambar lagi bagus) , cOnTaCt (email ker , kalau nak bagi phone boleh ..errr aku tak galakkan ) dengan tempat korang blaja ... bagi memudahkan orang lain utk contact or bertukar-tukar pendapat dengan korang ... MaJUlah MuLTIMeDiA UtK NeGaRa !




Ben Digital Art


BioDaTa ! Berita TerKiNi ! KoleJ MTDC AlBuM MeMBeR ! MeMBeR KaMcInG MuZik JUkEBoX PuIsi PuJaNGGa MuTiaRa KaTa DiGiTaL ArT ! LiNk Web TerBaIk