Make your own free website on Tripod.com


Hhhmmmm...ini plak aku nak cerita pasal kolej aku ... aku memula tak tau langsung akan kewujudan kolej yang aku tgh blaja sekarang nie ... malah tak ramai yang tau kewujudan nya ... kolej aku nie KoLeJ UPM-MTDC Media Academy namanya ... aku masuk kolej nie sebab aku minat giler kat komputer ... biler aku dah masuk kolej nie ... bertambah ler lagi pengetahuan aku tentang komputer ( takder la advance sangat )... lupa plak ... kat kolej aku nie cumer ada course MUTLMEDIA sahaja ....tapi ader banyak cabang ... ArT & DeSiGn , AuTHoRiNG LiNGo ScRiPt , AniMaTioN 3D , TyPoGraPhY , DirEctOr 6 , HTML ... eeemmm memacam lagi la ... aku balaja semua tentang multimedia ... dari pada A sampai ler ke G , H sampai Z plak , kena la sambung DiPLoMa dulu ...ihikss


Okeiii kat bawah nie link ke aku nyer kolej ... sesaper yang berminat bole la explore

MultiMedia AcaDeMy!


- Final Project Presentation -
Nie ader perngumuman khas untuk member-member yang terlibat secara langsung atau tidak langsung didalam kehidupan multimedia , pada 30 oktober 1999 , kolej aku ada hari presentation day untuk student-student final , diorang akan mempersembahkan hasil kerja diorang kat client-client mereka, ader yang buat CD ROM pasal KLIA , Muzium Negara , Gas Asli , Stadium Bukit Jalil , World Wide Fund , dan memacam lagi la , setelah dua bulan berhempas pulas tidak cukup tido , tak sempat nak bersosial , tak sempat itu dan tak sempat ini ... dan hari yang ditunggu-tunggu telah tiba ...ahaksss , presentation tu akan diadakan di Rashid Theatred di MMA Serdang... see u there!!!

BioDaTa ! Berita TerKiNi ! KoleJ MTDC AlBuM MeMBeR ! MeMBeR KaMcInG MuZik JUkEBoX PuIsi PuJaNGGa MuTiaRa KaTa DiGiTaL ArT ! LiNk Web TerBaIk