Make your own free website on Tripod.com

MuTiAra KaTa ... sekadar untuk renungan , membuatkan kita terfikir akan arah tujuan hidup ini dan insyallah akan membuatkan kita insaf tentang kehidupan ini ... renungkanlah , berfikirlah sejenak akan maksud-maksud kata-kata di bawah , semoga kita semua dapat memperbaiki cara hidup dan pemikiran dimasa hadapan ... setiap manusia itu berubah ... dan hanya diri kita sendiri dapat mengubah pendirian kita... hayatilah !


Sesetengah daripada kita berpendapat Cinta itu diibaratkan seperti sebuah mimpi , Ketika cinta itu bahagia .Kita sebenarnya masih berada di alam mimpi. Tetapi apabila cinta itu , beralih arah dan membuahkan derita , kita akan rasa seolah-olah telah terjaga dari sebuah lena yang panjang. Dan kita akan sedar bahawa selama ini kita hanyalah bermimpi di siang hari !

Bulan nie ... eerrr jiwang skit , renungan untuk orang-orang yang sedang mabuk di lamun eerr ... cinta , bukan tak bole bercinta ... tapi beringat-ingat skit la kawan ... cinta tu bole jadi penawar dan cinta la jugak bole jadi racun berbisa ... hehehe , power gak ek ayat aku nie ... korang rasa la kan , kalau aku ngayat awek ... meleleh tak aarrrrr ? ... hehehehehe ... hah ! aper lagi makhluk yang bergelar gadis ...jawab beb !!!
BioDaTa ! Berita TerKiNi ! KoleJ MTDC AlBuM MeMBeR ! MeMBeR KaMcInG MuZik JUkEBoX PuIsi PuJaNGGa MuTiaRa KaTa DiGiTaL ArT ! LiNk Web TerBaIk