Make your own free website on Tripod.com
BioDaTa ! BioDaTa ! BioDaTa !
Update : 23 SePTeMBeR 1999

amacam ?... terancam tak iman korang .. har har har!

PeEeWwWiiIittTt! ... sememangnya semua gadis yang terpilih adalah diantara yang tercute ...hehehehe ... saper nak tau name dia ... mintak maap ... ko melutut merayu camner pun aku takkan bagitau ... har har har sebab aku dah booking dulu !... dah aarrr aper la nak gaduh pasal awek ... jom kita explore... let start the xpdc!

BioDaTa ! Berita TerKiNi ! KoleJ MTDC AlBuM MeMBeR ! MeMBeR KaMcInG
MuZik JUkEBoX PuIsi PuJaNGGa DiGiTaL ArT ! MuTiaRa KaTa LiNk Web TerBaIk

Anda merupakan ... orang yang ke LiNk Web TerBaIk
errr ... aiseh ...conter nie giler skit ... sebab ramai sangat yg masuk ... hehehehe
nanti la ... mechanic aku tak datang aaaa betulkan counter nie ... tunggu la ... aku deal balik ... ahaksss