Make your own free website on Tripod.com

- amalina -

Nur Amalina Nasuha gadis brunei , berusia 21 tahun , lahir pada 5 Oktober 1978... dewasa dah nie ... tua skit dari aku ... dia nie baru jer aku kenal dua bulan ... aku pun tak tau nak describe dia nie camner ... dia skang menuntut kat UBD (Universiti Brunei Darussalam) dalam bidang BBA (Bachelor in Business Administration) , orang dia ...errr , senang la nak kawan ... dalam IRC la ... kalau In Real Life tu , aku no komen sebab aku tak jumper lagi .. ahakss ... biler nak jumper aku tak tau la , maybe dalam masa 5 tahun lagik kot ... dia ni anak sulong dari 2 beradik jerk ... ader sorang adik laki ... eerr nama adik dier mohd wafi iskandar... dulu aku selalu luper , tapi skang dah set dalam kepala dah ... hobi amalina nie ialah bershopping ... hobi lain aku tak tau , sebab biler aku tanyer aper hobi dier "shopping gitu" jawabnya ... hehehe, sesaper nak kenalan ngan dia carik la kat #brunei atau #lmgeng , server Dal Net nick dia mmm ... amalina^ ... dulu ari-ari dia ada tapi skang nie , semenjak dia masuk Universiti ... susah skit nak jumper nick dier , bz kot buat assignment ... kalau sesaper nak email dia ...buleh jugak ... polar_510@hotmail.com ... , tapi nak kenalan tuh biar la bebaik skit perangai , nie anak bekas sargent nieh ... kang kalo korang buat tak elok kat dier kang ... tak pasal-pasal kena tembak ... hehehehe

- amalina -

Amalina lagi ... berapa banyak daaa amalina ... hehehe aku pun pelik ,camner aku bole jumper dua amalina dalam hidup aku dedua dari brunei gak lak tu... yang atas tu dah besar yang nie plak still sweet 16` ... aku gelarkan si amalina yang nie as `nana` , dia suruh panggil dia nana , aku panggil jerk la , nama dier yang sebenar-benarnya ... Amalina Husin ... , lahir pada 17.03.83 , skang nie dia skool lagi kat brunei , ntah aper nama sekolah dier ntah ... aku luper la plak , dia nie senang gak korang nak beborak , tapi dah lama aku tak chat ngan nana nie , cumer berbalas email jerk ... rindu aaaarrr! sorry aarr kengkawan , biodata nana nie tak penuh lagik , sebab aku tak tanyer lagik aper hobi dier , anak no baper , beraper ramai adik beradik ... dulu nana ader bagitau , ntah maner aku letak ntah ... sorry ek nana ... nanti ben carik k! kalo korang tak sabo nak tau nama diri si Amalina nie ... mail jerk kat amalina@brunet.bn ... ahakss

MeMBeR KaMcInG