Make your own free website on Tripod.com

- E r T i E -

"ErTie" : Da' Mafia Girl kat kolej aku , brutal dia nieh ... nama kampung (sebenar) dia nie NurAzwati Ahmad , anak no dua dari 3 adik beradik (krim salam kat Iffa ek kak ertie ... har har har : bagi pihak rahim sobona ey) ... gadis (gadis ker ???... hehehe) yang dah tua nie , sekarang berusia 22 tahun ... yang mana telah di lahirkan pada 25.10.77 , dah 10 bulan aku kenal dier nie ... tapi takder la tau sangat background dier nie ... cumer kenal gitu-gitu jerk ... tapi kalau nak gelak memang korang nampak macam kitaorang nie dah jadik member 30 ke 40 tahun , happy go lucky girl ... senang korang nak buat member, si ErTie nie ade bakat menyanyi yang terbenam ... memang sebijik macam star aaarr dia nie nyanyi ... masa kolej aku buat karnival ari tuh dan ader pertandingan karaoke ... dia nie telah berjaya menggondol tempat pertama sekali gus , meletakkan Cik Norita (Lecture Typography kolej aku) di tempat kedua ... korang nengok aarr , maner aku tak gelar mafia , sumer dia nak concuer ... eerr tu je la yang aku dapat komen ... tak leh lelebih sangat , kang abis aku di kerjakan dengan dak mafia nie ... uuiisshhh ganaz dier nie .. hehehehe , hanya manusia yang bergelar ayiem saja dapat menyettle kan dia nih ... dan korang jangan ler nak perasan , kekeke ayiem dia special skit ... kekeke (dengan rasa berat hati aku terpaksa la memuji skit)

- A n i M -

Nurul Hanim ... dia nie adik kitaorang sumer ... sebab dalam intake kitaorang , dia nie la yang paling muda ... skang nie baru sweet 18 , baru nak start remaja , jadi secara langsung juga tidak langsung , kami-kami yang dah remaja dan dewasa nie dengan penuh kebanggaan dan keriakan melantik diri sendiri sebagai protector juga abang kakak kepada si anim nie ... hehehe ... so sesaper nak kenalan ngan dier nie , kena la lalui ujian dari kita orang sumer , anim nie boleh juga dikategorikan dalam jenis HAPGOLU (happy go lucky larrr) ... tapi bila sampai time tention dia ... diam jerk la ,jangan bersuara ... anim nie anak Lecture beb! ... mak dia pensyarah di UPM (Universiti Putra Malaysia) bahagian Human Resource kat Fakulti Pendidikan ... sporting gak mak dier (eerr assalamualaikum Pn. Jamilah..hehehe) ,merupakan anak kedua dalam famili ...anim ader 5 adik beradik kot ,hobi adik kitaorang yang tersayang nie (eerrkkk!) ... nengok kartun , korang sebut la kartun aper pun , sumer dia tau ... dia siap bole senaraikan karektor-karektor kartun tuh ... aku ingat kalo karektor kartun ader i.C , tak mustahil dia bole ingat ... hehehe ,

MeMBeR KaMcInG