Make your own free website on Tripod.com

- z a c k -

nama dia shahrul zachary b nor basha @ shahrul zakhry b nor basha ... panjang nama dia ... untuk memudahkan kita berkomunikasi , dia lebih dikenali sebagai shahrul ataupun zack ... dia nie la selalu bersama ngan aku ... sebab umah dia dekat ngan umah aku ... sesaper nak kenal ngan aku bole la risik ngan dia ... itu pun kalo kena cara ... hehehe , orait ... dia ni anak nombor dua dari 4 beradik , ader sorang abg dan dua adik pompuan ... aku kenal dia ni pun dari sekolah rendah ... tapi rapat time aku sekolah menengah , aku ngan dia ni orang kata ... macam kembar ... aper yang dia buat , aku buat ... dan begitu la juga sebaliknya , tarik lahir pun dekat sama , aku 25 ogos dia plak 24 ogos 1980 , hehehe , cumer satu jer la lain ... dia bersukan dan aku tak suka sangat bersukan , dan dia tak suka komputer , aku plak suka komputer ... hehe camtu la ...walaupun nak dekat sama tapi ader sesetengah perkara tu bertentangan , dia masa sekolah dulu ... famous , dia la ketua PBSM , ketua Persatuan Agama Islam , Ketua kelab itu , ketua kelab ini ... memacam la dia masuk ... dah la aktif persatuan , aktif plak dalam sukan ... memang dia nie gila glamer ... hehehehe , tapi kita orang ader kelebihan memasing ... takder nak tumpang keglameran orang lain. Hmmm hobi dia ni suka kat bola ... mm jenjalan , gi kamping , lepak-lepak (tu je la yg aku terpikir buat masa ni) ... si shahrul nie walaupun aktif sana sini , tapi kureng skit bab blaja ... malas skit macam aku gak ... hehehe ... tapi malas-malas pun , budak U woooo , ingat senang ker nak masuk U , walaupun aku rajin skitttt dari dia , tapi dia dapat masuk UNITEKMAR (Universiti Teknologi Mara) amik Diploma sains sukan , dua tahun ... tapi skang dengar-dengar nak keje ... jadi ascort orang besar-besar kat Bank Negara ... tak tau la dapat ker tidak ... sebab ari tu baru temuduga jerk ... aku pelik la dia ni ... dah masuk U pun nak carik keje , aku dah sound dia ari tu , tapi dia kata dia blajo pun malas baik dia keje ...mmm memaner la sharul , janji ko bahagia ... dia ni orang yang paling petah kalau bercakap , sampai penat nak layan dia , ko bukak la satu topic ... confirm dia tau ... ko cakap la apa pun ... mesti dia tau , silap-silap ...lawyer pun kalah , bagi sesaper nak berbetah atau nak berborak .. ko email jerk budak ni zack01@eudoramail.com mintak no telepon dia .. haaaa ko berbetah la kat telepon ... test power ! , ni nak cerita pasal awek lak ... dia nie dulu penah couple sekali masa form 5 , dan tak kekal lama ... sebab ape , ko tanyer sendiri ... dari pandangan aku , dia ni setia kat awek , sanggup buat ape jer untuk awek dia , sekarang nie dia tengah merana sebab takder awek <--- nie aku no komen ... sesaper nak ubat luka hati dia nie ... mail jerk la ... hehehehehe

- H a F i Z -

Hafiz ... jejaka yang paling popular kat tempat aku , kerana kebijaksanaannya, kehemsemannyer (bole tahan la jugak) ... nama penuh Mohd Hafizzullah B Hasni , anak kepada seorang programmer UNITEKMA shah alam , ibunya seorang akauntan di BBMB (Bank Bumiputra Malaysian Berhad) , anak sulung dari 4 beradik ... aku ngan hafiz nie dah kenal lama dah , sejak aku darjah 3 lagi , masuk sekolah menengah pun sama-sama , ader la dekat 10 tahun aku kenal hafiz nie ... kat sekolah yang ada rekod bersih dan juga cemerlang dia nie sorang la ...antara kawan-kawan aku , dia nie la jugak jadi murid contoh kat sekolah ... dan sekarang nie dia sedang menuntut di UUM (Universiti Utara Malaysia) dan sedang mendalami bidang Degree in Information Tecnologi , hobi dier nie ... mmm , ntah ar aku pun tak berapa pasti... aku tanyer dia pun dia tak tau gaks ... dia "rasa" hobi dier nengok VCD , tido , makan ...errmmm tu jerk kot (tu jer la yang dia bagitau ... takder lak benda lain) , Masa kat sekolah menengah dia nie ketua pengawas ... tapi oleh kerana dek kemafiaan nyer ... dia secara automatik jatuh ke tempat kedua tertinggi jadi plak sebagai penolong ketua pengawas ... dia nie la yang mengcover aku , biler aku ader masalah kat skool ... kabel kena ader beb! ... eheheh , dia juga adalah serpihan daripada jurulatih jurulatih yang dianggap bertauliah kat skool aku dulu ... dulu dia kapten korang tau ... tapi kapten perbarisan rumah sukan arrrr ... hehehehe , time skool ler aku ngan dia ngan ader la dua tiga orang lagi sesama melalui zaman kegemilangan skool ... kekeke dapat murid teraktif beb ... si hafiz siap dua lagi dia sapu ... aktif ngan bijak dalam pelajaran ... aku dapat concuer satu jerk ... mmm bukan aper ...bagi can orang lain ... har har har har ... sesaper yang ader hati nak berkenalan ngan hafizzullah nie (gadis sahaja .... lelaki bole di pertimbangkan) bole la antor kat email dia di fizul_nafis@yahoo.com , selamat ler berkenalan ek ... ahaksss

- F i Z a-

Ahaaaa ... nie nama dier fiza , nama penuh dier NurAfiza Bt Daniel ... skang nie dia study kat UUM (Universiti Utara Malaysia) amik bidang Business (bakal business women nieh) , dan dia adalah seangkatan dengan hafizzullah (tu kat atas tuh ...) dia nie anak mummy .. kes kes kes penang mari ... kat aner aku luper tapi kat penang la dia di lahirkan ... errmmm tak silap aku pada 14.10.80 , dia nie anak sulung dari 4 beradik yang sumer nyer puteri puteri belaka ... tiada yang putera adanya ... hehehe , untuk pengetahuan korang jugak ... dia nie agak merbahaya skit ... orang gelar dia "mawar berduri" ... tang mana duri dia ... haaaaa nie aku nak cerita nie ... duri dia kat "mata" , sekali dia jeling ... aku ingat , seploh laki bole tumbang ... tapi tu dulu lar ... masa skool skool dulu ... skang nie tak tau sama ada duri dia skang nie tajam lagik ker atau dah tanggal ... hehehe , dia nie suka duk umah ... melainkan kalo dia rasa nak jenjalan ... kalo dia takder mood , korang sediakan 10 limosin pun dia tak pandang ... tapi biler mood dah ader ... korang sediakan beca jerk ...confirm jalan ...ihiksss , sesaper yang nak merasa duri mawar nie bole ler mengemail di niena_daliena@yahoo.com ,kalo antor email tuh jangan ler ngengada nak tunjuk terror nak taip bahasa enggeris plak ... kekeke , bukan dia tak paham bahasa enggeris .. aku takut korang yang tak larat membaca enggeris dia kang .. kekeke , aku bagitau sebagai nasihat ...sebab dah terkena duri dia nieh ... ek hek hek (fiza krim salam mama ek !) muahsss...

MeMBeR KaMcInG