Make your own free website on Tripod.com

- nazri -

Nazri merupakan adik bongsu dalam group member-member aku. sebab kalau diikutkan pada tarikh dia lahir, 6 December 1980 memang dia paling muda , hehehe ... dia ni kira penyeri gak la dalam group member-member aku ... kalau dia serius , serius giler , kalau time lawak dia sampai ... gelak jer la , sampai orang dah abis gelak pun , dia bole gelak sorang-sorang ... hehehe , dia ni merupakan anak no 5 dari 6 orang adik beradik dan berasal dari Kuala Selangor , Selangor ... aku rapat ngan dia sejak dari sekolah rendah lagi, kacau awek sama-sama, ngorat sama-sama, last-last aku dapat couple ... ayat power biasa la tu ... naz ko kena blaja mentera kasih dari aku ... baru leh menjadi har har har... dengan famili dia , aku takder masalah , happy go lucky... seronok lepak ngan famili dia... kalau korang kenal ngan famili dia, mesti tenang jer kepala otak... lama dah aku tak gi bersantai kat umah dia ni... Nama glamer dia dikalangan member-member aku... "charlie" , tapi biasanyer "naz" jer , "charlie" tu , untuk memeriahkan majlis jer... kasi gempak skit... aku plak panggil dia "abg chik" , terikut famili dia punya pasal... tapi best lak aku rasa , dah rasa cam family dah... hehehe ...naz ni, simple jer orangnyer takder la nak dressing bagus-bagus... dia ni kalau dress "hardcore" skit... tapi hencem la gak <--- ayat bodek tu... hehehe , hobi budak ni ... mmm aku rasa bersukan, sebab dia bole main badminton, main bola , main takraw... errr banyak lagi la... paling dia minat bola ler... nengok VCD merupakan hobi dia yang terbaru, dia suka nengok cerita yang jenis , action, bercorak remaja, seram ngan komedi. Dia nie aku nak kata seorang yang bijaksana sangat , takde la jugak ... tapi okeh la ... sekarang nie dia menuntut di INPENS (Institut Pendidikan Selangor) Seksyen 7 , Shah Alam, untuk mendalami ilmu "pelan teknikal" dan pada tahun 2000 , inysaallah dia akan sambung di UNISEL (Universiti Industri Selangor) , itupun kalo dia tak kantoi exam la ...hmmmm itu pasal taraf pendidikan ... taraf per"awek"kan plak ... err tak tau lak aku nak komen macamane... pada awek-awek yg berkenan dan nak tau dia ade awek ke tidak... email jer la dia di yoi_80@hotmail.com... pada yang nak buat kawan... jangan risau... dia ni senang nak bercampur ngan orang... kejap jer korang dah boleh gelak sama-sama... tapi biar la beringat skit beb!

- nazhi -

ahaaa ... jangan keliru!!! , nazhi ngan nazri takder pertalian sedara... cumer kebetulan je , nama diorang nak dekat sama ... Nazhi ni penyeri majlis dalam kumpulan aku, takde dia ... maka pincang la majlis... sebab dia ni serba boleh , ko suruh jadi pengacara boleh, jadi jadi posmen untuk tackle awek boleh, jadi sumber berita boleh, jadi tok sidang boleh, jadi pelawak boleh, jadi instructer boleh, sumer la boleh sebab dia ni takder rasa segan atau malu ... cumer kekadang jer la. Nazhi ni asal dari Melaka , dan lahir pada 13 Ogos 1980, merupakan anak tunggal lelaki yang sulong dalam keluarga, dia ada 2 adik pompuan, so 3 beradik je la ... Hobi dia senang jer korang nak ingat ... makan , tido , buat proses perkumuhan pastu tido balik, hehehe ... yang lain aku tak tau ... tapi tu la yang biasa aku tengok, tapi jangan ingat dia nie pemalas... menurut risikan yang aku buat dan hasil dari siasatan aku , dia ni rajin tolong mak bapak dia ... orang kata , memang jadi pilihan la kalau nak buat calon menantu .. hehehehehe ... aku kenal dia ni pun dari sekolah rendah , tapi time tu aku takde la rapat sangat ... cumer kenal gitu-gitu jer... time kat sekolah menengah , baru la aku rapat ... tu pun sebab satu kelas , kat sekolah , dia ni jadi "menteri penerangan" dalam kumpulan aku ... sebab ke "selamberan" dia ... dengan suara dia ... kalo bercakap ... aku rasa 2 batu pun bole dengar ... lepas jer abis SPM , dia terus carik keje ... dia nie rajin skit carik-carik keje nie banyak tempat jugak dia keje sebelum dia sambung blaja kat KYPM (Kolej Yayasan Pelajaran Mara) kat Cheras ... seingat aku dia amik bidang business ... sebenanyer dia nie bijak... tapi oleh sebab tak reti nak memproses secara efektif kebijaksanaannyer tu , dia telah mengantoikan dirinyer dalam test semester... dan terpaksa la duk umah... dan sekarang nie ... dia bakal supervisior kat kawasan Industri PROTON, Shah Alam... dan terbaru aku dengar , ambik partime IT management kat Kolej Cosmopoint ,Klang... kira kerja sambil blaja ler nie , hehehe ... keje elok-elok naz ... study pun biar betul ... pastu beli keta, beli umah... kawin terus ... senang cerita ... har har har har ... bagi sesapa yang nak kenal ngan "menteri penerangan" aku ni ... bole la mengemail di address badang80@hotmail.com ... perhatian pada awek-awek yang berkenan dengan nazhi nie ... errr diingatkan disini bahawa, agak sukar untuk korang mengorat si nazhi ni ... sebab si nazhi ni, takder feeling sangat kat pompuan , bukan dia tak suka pompuan ... tapi blum sampai masanyer ... kata dia la ... aku no komen! ... bukan aku nak jeles ker aper ...cumer aku tak nak korang kecewa ... tapi kalau korang nak gak ... errr slamat mencuba... hehehehehehehehe

- izwan -

Digelar "wak" dalam group aku ... sebab jawa dia pekat skit dari member-member jawa aku yang lain ... dia nie aku kenal masa aku form 4 ... tapi diterima oleh geng aku masa form 5 sebab masa form 4 dia kelas lain ... dia ni nampak macam orang biasa jerk ... tapi saper yang kenal rapat ngan dia mesti terkejut ... sebab dia ni hidup mewah skit dari member-member aku yang lain , dia ni takder la nak nunjuk sangat kemewahan dia tu ... biasa jerk , sebab tu dia diterima masuk ke group aku ... hehehe , tapi masa memula kenal dia ... mesti korang rasa dia nie berlagak ... padahal , dia nie baik hati ... suka tolong orang ... usia dia ni sebaya ngan aku ... kalau nak diikutkan dia la paling tua dalam group aku ... sebab dia lahir 1 Januari 1980 , hehehe , anak sulung dari 6 beradik , menetap kat Kg Bukit Naga , Klang , hobi dia , errr ... menggodek-godek enjin , main bola ... dan yang terbaru sekali chatting , korang bole carik dia kat #melayu server DalNet , dia selalu guna nick papa^rock , bagi pompuan yang nak kenal ngan dia memang tak nyesal nyer la ... sanggup menelepon walau dimana korang berada ... hehehehe...dalam bidang pendidikan lak ...dia skang ni menuntut di Kolej Negeri kat Negeri Sembilan ...dalam bidang elektrikal , nak jadi engineer gak nyer , sebelum tu dia amik kursus keusahawanan kat UNITEKMA (Universiti Teknologi Mara ) Shah Alam ... selama 6 minggu ... kata nyer amik lesen kontraktor ... itu dalam hal pendidikan ... hal percintaan ... tak dapat lak aku nak cerita ... tapi setahu aku dia takder steady girl lagi ... sumer member jerk , tapi tu dulu la ... skang ni tak tau lak aku ... hehehe , nak kenalan email dia kat McJawa@hotmail.com ...

MeMBeR KaMcInG