Make your own free website on Tripod.com

Hi AgaiN!

      Ahakksss! Setelah setahun aku ngan member-member aku bawak haluan memasing ...Kini kitaorang berkumpul... walaupun ader yg tak dapat hadir hari tu ... tapi hari tu adalah hari yg meriah bagi aku dan juga kengkawan aku ... member aku tak ramai sebenarnyer ... ader ler dalam lingkungan 25 orang dan yg dapat hadir hari tu 15 orang ... ...

     Gathering nie ...priscilla ngan Lee BoOn TiNG yg Organize ... aku pun tau dua hari sebelum gath tu berlangsung ... har har har ... time tu plak manyak assignment kat kolej ... tapi aku datang gak beb ... maner leh tak datang ... tak best aaaa camtu ... aku tak ingat biler tarikh gath tu ... tapi yg pasti ari tu ...memang BEST!

     Hari tuh tak banyak sangat aktiviti kitaorang buat cumer ... makan-makan .. main game ...lepas tu main bowl ... masa betul-betul cemburu kat kitaorang lagi pun kitaorang start kumpul pukul 2.30 petang ... sepatutnyer pukul 12.30 tgh tapi oleh sebab AKU yg terlewat ari tuh ... so terpaksa ler start pukul 2.30ptg ... hehehe memula aku kena marah gak ... ye la ... lambat sampai ... har har har ... aku diam je la ... tapi aku tau diorang mesti sayang kat aku nyer ... har har har ... biler dah gurau-gurau ...borak-borak ...citer hal memasing sedar-sedar dah pukul 6.30 petang ... memang masa utk bersurai ... dan akhirnya utk jadikan kenangan ,time tu ler kitaorang tukar-tukar phone n address ... ahaaaa! jangan pikir kitaorang tak tau alamat member sendiri ... dah setahun tak jumper ...ader yg tukar phone ... ader yg pindah ... ader yg dah ader email account ... masuk universiti , kolej , so dengan itu wajib ler kitaorang bertukar-tukar address ... phone ... email ... utk keep in touch ... tapi tak tau ler diorang skang nie masih berhubung ker tidak ... hanya diri diorang sahaja yg tau ...

     Gambar kat atas tu ... gambar time dah nak bersurai- gambar- gambar aktiviti yg lain tak dapat disiarkan kerana terdapat masalah teknikal yg tidak dapat dielakkan ... harap maklum (dan sekali lagi ,mesti ader tertanya ...maner aku ? *macam biasa ... aku la yg amik gambar diorang) hehehehehe... gotcha!

AlBuM MeMBeR !