Make your own free website on Tripod.com


SemuA MuKa LaPoR!!!

      Ahaaa.... Majlis nie ialah majlis Deepavali kat umah Sarath Kumar Time majlis tuh ...aku takder, ader Overtime skit ... so dengan itu, aku takder la dalam gambar ( hehehehe ) ... aper yang aku dengar dari member-member aku yg datang time tuh ... Hari tuh memang best ... sebab ramai yg datang ... yang jadi mangsa hari tu ialah tuan rumah ( Sarath Kumar ), dan sarath jugak la yang tersenyum lebar ari tu .Kenapa ? sebab amoi ngan awek la yg paling ramai sekali dalam umah dia time tuh memang rugi aku tak gi ... hehehe ... bole gegurau senda, memanja, beborak ...

      Dan ari tu jugak la hari paling malang bagi member-member aku yg lelaki ... kena balik sendiri ... jalan kaki ... yg perempuan ... ader orang dah offer nak antar naik kereta lagi... Siapakah orang tuh? ( yg patut dikutuk...hehehe ) Sarath la orang nya ... heh sarath ... dah penat buat majlis jadi tukang layan orang ... lepas tu kau plak jadi tokey yek ... hehehe ... kau memang bijak ... dan aku akan pastikan ... di masa depan kang ... aku ngan kau bole jadi "partner" ... hahahahahahaha...


AlBuM MeMBeR !