Make your own free website on Tripod.com


SeNaNG HaTi JeR SuMEr!!!

      Hhmmm... Gambar nie diambil di TASIK SHAH ALAM ( dan macam biasa aku ler jugal amik gambar diorang ). Aper kita orang buat kat saner ... heh! Sambut Birthday orang beb... saper? ... Dayang Kamariah ... gambar nie di ambil lepas kitaorang mentekedarah Kentucky Fried Chicken ... dan semestinyer Birthday Girl yang belanja. kitaorang lak ...bawak perut jer ... janji masyukkkkk!

      Tak ramai member aku yg turut serta dalam majlis Harijadi kat tepi tasik nie sebab ader diantara member-member aku nie yg mempunyai hal memasing ... so tak ramai ler yang datang ... seingat aku yg muncul ari tu ... Mmmm... Of couse Dayang ( birthday girl ), mumtaz, Ooi Siew Ching, Masnani, Azam, Izwan, Erwan, Hairol, Azral, Fitri dan aku jugak ...

      Tak banyak benda yg aku boleh cerita pasal birth nie ... aku pun dah tak berapa ingat dah ... yang aku ingat ... aku ngan member-member aku sampai ... beli KFC ... carik port kat tasik ... beborak skit, lepas tuh MAKAN ... lepas makan gegurau skit ... bersurai ... tu je kot ... sorry la yek ... betul aku tak ingat ...

p/s : bagi member-member aku yg ingat aper jadi time tuh ... bole ler email aku ceritakan balik ... aper yg sebenarnya terjadi ari tuh ... takut salah fakta daaa... muhehehehhe


AlBuM MeMBeR !