Make your own free website on Tripod.com


havoc siUt...!!!

Hehehe... gambar nie diambil time aku memuda dulu ... tengah buat bising kat klinik sekolah ... kalau tak silap aku time tuh hari guru ... lepas bebudak habis buat persembahan untuk guru ... kitaorang lak buat persembahan undeground kat klinik ... kecoh beb satu klinik ... ramai lak tuh penyanyi tak diundang (nyanyi pun sekerat-sekerat, pasal tak hafal lirik) ... siap ader yg bukak baju ... konon brutal ler tuh (over acting plak dia...!!!) Bebudak pompuan lak ... jenguk-jenguk ... nak tengok saper ler yg nyanyi macam katak pisang ... yg lelaki lak makin menjadi lak perangai ... siap ader yg control macho , ingat ader awek nak kat diorang ...pegidah !!!... ader gak yg makin kuat suara ... kasi bebudak pompuan dengar ... heheh memacam ler diorang nie ...

      Tengah kita orang sedap-sedap menyanyi... tetiba aku perasan yg kat luar klinik senyap jer. Lepas tuh terdengar suara "YANG KAT DALAM TUH KELUAR!!!" siap guna microphone lagi .... menggelabah bebudak ... keluar semua mencari tempat perlindungan ... aku pun berdesup keluar, kat luar aku tengok bebudak semua dah beratur ... tinggal aku, fitri, nazri, faizal dengan assyura jer yg tak masuk line ... takutnyer pasal terpaksa ler aku lepak kat tepi klinik secara haram... hehehe ... berdebar siul time tuh ... tapi pikir balik ... kenangan semua tuh!!!

AlBuM MeMBeR !