Make your own free website on Tripod.com


hehehe awek berduri...!!!

      Hah... walaupun gambar nie dah lama ... tapi penuh dengan kenangan. Aper maksud aku dengan "kenangan" ...

      well budak dua orang nie ler yg jadi penyeri dalam kelas aku dulu (belah kiri tuh fieza, kanan lak syima). kalau takder diorang nie ... kelas kitaorang sunyi jer sebab kitaorang dah takder mangsa untuk di aniaya ... hehehe Tapi kalau selalu dianiaya kenapa aku panggil diorang berdua nie "mawar berduri"???

      Nak dijadikan cerita ... diorang nie ader kelebihan tersendiri Syima tuh memang kuat mencubit ... asal ader peluang ... memang hari-hari ler badan kita orang berbirat... fieza lak dia nie berbisa tang mata ...heh ..bole cair ler saper tak kuat iman ... tapi kitaorang nie brutal ... takder mender semua tuh ... dah biasa dah iman kuat beb!... Hero maner bole KALAH!!!

      Skang nie Fieza menuntut di UUM ... Degree in Business satu tempat dengan hafizzulah yang syima plak dulu menuntut di ITM ... tapi nasib tak berapa baik, skang dia dah bekerja ... dan aku dengar ...dah "BAHAGIA" hehehe...




AlBuM MeMBeR !