Make your own free website on Tripod.com


lepak adalah merugikan bagi korang ...hehehe!!!

     Well kalau korang nak tau,lepas jer result SPM 97' keluar ... ader ler memember aku yg berjaya melanjutkan pelajaran, ader yg ke UUM, KYPM, ITM, UKM ader yg kat kolej swasta malah ada juga yg bekerja.

nbsp;    Yg kat dalam gambar nie plak ... hafiz : Degree IT UUM ... nazhi lak dia keje kat Proton , Fitri tuh kat amik Sijil kat Kolej swasta ... yg hairol lak ... dia tuh skang keje kat kaw perindustrian ... jadi Quality Control... dan juga belajar kat Cosmopoint ... kira buat 2 benda dalam satu masa ler

     Biler time cuti jer baru aku dapat jumper diorang , makan kat kedai sesama, cerita pengalaman memasing ... Time kita orang lepak biasanyer pukul 8.30 pm sampai 12.30 am ... kekadang sampai 2 ke 3 pagi ... best gak sekali-sekala lepak ngan memember nie... (mesti ader tertanya ...maner aku ? *aku la yg amik gambar diorang) hehehehehe...

AlBuM MeMBeR !